No ale taky se uz pochlapili s tim zavazadlem ,od 29.10 je mozny uz normalni rozmer kabinoveho zavazadla a ne te jejich kabelky -) zdarma
Nevim, jestli na vsech trasach a jestli to treba neni jen pres zimu a jestli to bude platit i na vanoce ,ale rozhodne si asi tim u hodne lidi splhli a ti co prestali s nima litat prave kvuli placeni kabinoveho zavazadla , se treba zase vrati
Takmer všetky linky do Ovdy sú sezónne, dolietajú do konca marca a potom až od októbra už na Ramona. V lete o Izrael nie je veľký záujem, je tam príšerné teplo - radšej presunú voľné lietadlá do destinácií v stredomorí.
EDIT: Takže všetky linky do Ovdy sú seasonal. Uvidíme ako to bude po otvorení nového letiska.
Ovda šla na vrub Bari z PRG pokud se nemýlím :) Na Bari nelítali asi měsíc a pak to nějak zase začali létat do Bari, takže by možná teoriticky mohlo lítat něco nového ? :O
Ovda šla na vrub čtvrteční frekvence do Bari (úterý, soboty se dál létá) a taky čtvrteční frekvence na Luton. Ukončení linky do Ovdy určitě nepřidá nějakou novou - od letního řádu je Bari i LTN opět i ve čtvrtky.
Tak to mě docela překvapilo, čekal jsem spíš, že budou linky přidávat a ne ubírat. Hlavně nevím, proč nenechali Izrael, tam měli nejlevnější letenky a téměř žádnou konkurenci. Nevím jak vydělávala linka na Island, ale tipoval bych, že nebyla prázdná...No plánoval jsem na podzim Tel Aviv/Eilat, tak to asi holt nebude z Prahy :D
Tak to mě docela překvapilo, čekal jsem spíš, že budou linky přidávat a ne ubírat. Hlavně nevím, proč nenechali Izrael, tak měli nejlevnější letenky a téměř žádnou konkurenci. Nevím jak vydělávala linka na Island, ale tipoval bych, že nebyla prázdná...No plánoval jsem na podzim Tel Aviv/Eilat, tak to asi holt nebude z Prahy :D
Že je linka plná ještě neznamená, že je v černých číslech, nebo že jim to letadlo někde jinde nemůže více vydělat... :-/